Art Gallery
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Art Gallery

گالري هنر
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 ..::پيام روز::..

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
نويسندهپيام
Arash

Arash


انثى
تعداد پستها : 104
Age : 43
Registration date : 2008-01-22

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالأحد يناير 27, 2008 8:42 am

پیام های پیامرسانی های معتبر دنیا رو هر روز اینجا براتون پست میکنم
البته اونایی که پارسی هستند ..::پيام روز::.. 38
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Arash

Arash


انثى
تعداد پستها : 104
Age : 43
Registration date : 2008-01-22

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: رد: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالأحد يناير 27, 2008 10:13 am

رایزنی برای حل مشکل رد صلاحیت شدگان مجلس


خاتمی، کروبی، رفسنجانی
قرار است رایزنی ها در مورد رد صلاحیت شدگان آغاز شود
رد صلاحیت گسترده نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی با تحرک شخصیت ها و گروه های سیاسی در ایران برای تائید صلاحیت این افراد مواجه شده است.

سایت های خبری نزدیک به گروه های سیاسی مخالف محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران از دیدار سید محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین با آیت الله خامنه ای، رهبر ایران طی روزهای آینده خبر داده و گفته اند که در این دیدار در مورد رد صلاحیت ها به که به گفته این گروه ها "دلایل سیاسی" داشته، گفتگو خواهد شد.

این در حالی است که سخنگوی شورای نگهبان گفته است که "نسبت به اين ‌كه چه كسانی رد يا تائيد صلاحيت شوند، نمی ‌شود هيچگونه پيش‌بينی واقعی كرد."

قرار است 14 اسفند اسامی نهایی داوطلبان از سوی وزارت کشور اعلام شود.

موضوع رد صلاحیت ها همیشه در ایران بحث برانگیز بوده و در دوره های مختلف با انتقادهایی روبرو بوده است.

محمدرضا تابش، نماینده مردم اردکان در مجلس به سایت باران با اعلام خبر دیدار رئیس جمهور پیشین با رهبر ایران گفته است که آقای خاتمی هر ماه با آیت الله خامنه ای به طور خصوصی دیدار می کند.

آقای تابش گفته است که "اصلاح طلبان به این جمع بندی رسیده اند که اگر ردصلاحیت ها به این گستردگی باشد، حضور در انتخابات محلی از اعراب نخواهد داشت."

خبر این دیدار در حالی منتشر می شود که شنبه شب (ششم بهمن) سید محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی (روسای جمهور پیشین) و مهدی کروبی (رئیس مجلس سابق) در دیداری به مساله رد صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس هشتم پرداختند.

آقای کروبی در مورد این دیدار که در منزل آقای رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان برگزار شد به خبرگزاری مهر گفت که در این نشست تصمیم گرفته شد تا رایزنی با مقام های مسئول در این زمینه آغاز شود تا شرایط برای حضور "چهره های موجه، معتدل و انقلابی" که رد صلاحیت شده اند، فراهم شود.

اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی نیز گفت که مهدی کروبی برای پیگیری مساله ردصلاحیت ها با شخصیت هایی چون هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری و دیگران دیدار می کند.

بخشی از رد صلاحیت شدگان را نمایندگان پیشین مجلس، وزرا و معاونان دولت های قبلی تشکیل می دهند.

تحلیلگران بر این باورند که این رد صلاحیت ها راه جریان هوادار محمود احمدی نژاد را برای پیروزی در انتخابات مجلس هشتم باز می کند.

صلاحیت حدود پنج هزار تن، حدود 69 درصد از داوطلبان نامزدی در انتخابات مجلس، به تایید هیات های اجرایی رسیده است که از آن میان، شمار تائید صلاحیت شدگان برای حوزه انتخاباتی تهران به یک هزار تن می رسد.

از 31 درصد کسانی که صلاحیت آنان مورد تایید قرار نگرفته، 21 درصد رد صلاحیت شده اند و صلاحیت 10 درصد دیگر نیز "احراز نشده است."

انتخابات قرار است روز بیست و چهارم اسفند، چهارده مارس انجام گیرد.

در این دوره از انتخابات مجلس، برای نخستین بار حداقل سن رای دهندگان از پانزده سال به هیجده سال افزایش یافته و سازمان ثبت احوال ایران شمار واجدان شرایط رأی دادن را حدود ۴۳ میلیون نفر برآورد کرده است.

منبع بی بی سی
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
saeid




تعداد پستها : 7
Registration date : 2008-01-21

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: رد: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالأحد يناير 27, 2008 1:09 pm

پیامدهای تحریم هوشمند ایران!



محمد امینی: «بازتاب این تحریم‌های اقتصادی در آینده ایران بسیار ماندگار خواهد بود و تولید داخلی را فلج خواهد کرد ... چین و روسیه نیز با گرفتن درصد بیشتری از دلالان و واسطه‌ها استفاده‌های بیشتری از تحریم خواهند برد.»


جمهوری اسلامی ایران تاکنون با اتکاء به واسطه‌های تجاری بخش بزرگی از تحریم های اقتصادی غرب را دور زده است. بازارهای ایران از کالاهای مصرفی و مواد خام سرشارند اما آیا چرخ اقتصاد ایران بدون صنایع بنیادی و فناوری پیشرفته، درآینده نیز توان گردش خواهد داشت؟ در این رابطه با محمد امینی، پژوهشگر مقیم آمریکا گفت‌وگو کرده‌ایم.




دویچه وله: صندوق بین‌المللی پول از دوبرابر شدن حجم واردات ایران ظرف ۵ سال اخیر خبر داده است. از طرف دیگر، بیشتر کالاهای آمریکایی هم با واسطه به ایران می‌رسند. آیا می‌توان نتیجه گرفت که تحریم‌های اقتصادی علیه ایران ناکام شده‌اند؟



محمد امینی: به هیچ وجه! هیچ تحریم اقتصادی در دنیا تاکنون نتوانسته از خرید و وارد کردن کالاهای مصرفی جلوگیری کند. اساسا آنچه در ایران وارد می‌شود کالاهای مصرفی و روزمره و مواد خام برای کارخانه‌هاست. کالاهای بنیادی صنعتی وارد ایران نمی‌شوند. در سال ۸۲، تنها ۱۲درصد واردات ایران از امارات متحده عربی بود اما امسال این به ۲۴ درصد رسیده و در حال افزایش نیز هست. اقتصاد ایران در حال حاضر در گرو کار دلالان و واسطه‌های ایرانی و خارجی است. امروز عربستان نیز جزء کشورهای بزرگ صادر‌کننده کالا به ایران است. تاثیر بسیار مهم تحریم‌ها این است که به دلیل واسطه‌ها، بین ۶ تا ۱۰ درصد به بهای کالا‌ها اضافه می‌شود. بازتاب این موضوع نیز در ایران، افزایش هرچه بیشتر تورم، فقر، نابرابری و نارضایتی است. تاثیر برجسته دیگر افزایش واردات این است که ایران به دلیل هراس از منجمد شدن اندوخته‌های ارزی خود در خارج، این ذخایر را بلافاصله تبدیل به کالای مصرفی می‌کند. همین موجب می‌شود که ایران به دلالان هر چه بیشتری در امارات متحده، عربستان یا کویت روی آورد.



در پیش نویس قطعنامه جدید علیه ایران، از کشورهای جهان خواسته می‌شود که در روابط مالی خود با ایران مانند اعتبارات صادراتی، ضمانت و بیمه، هشیارانه عمل کنند. اما مشکل گشایش اعتبار را که مدت‌هاست ایران در دوبی دور زده است. دامنه کارایی تحریم‌های بانکی چیست؟



تا زمانی‌که ایران پول دارد و حاضر است مبلغی بالاتر از کالای اصلی به دلالان و بانک‌ها بدهد، کالا وارد ایران خواهد شد. افزایش درآمد نفت نیز امکانات ایران را به نسبت گذشته افزایش داده است. تا زمانی که خریداری، پول در اختیار دارد، راه برای وارد کردن کالا و گشایش اعتبار و خرید بیمه وجود دارد. یکی از بازتاب‌های بسیار منفی معاملات محرمانه یا متکی به دلالی این است که بسیاری کالاهای وارداتی دست دوم و سوم، اعتبارنامه و ضمانت نامه‌های لازم برای بهداشت و استاندارد کالا را ندارند. بسیاری کالاها که وارد ایران می‌شوند، تاییدیه تولید کنندگان آنها را ندارد. تاثیر برجسته دیگر این است که تحریم هوشمند کنونی، وزنه مواد مصرفی در ایران را کاملا سنگین کرده و صنایع ایران ضربه‌های بسیار زیادی دیده‌اند. کافی است توجه شود که تنها ۲۵ درصد واردات ایران از امارات متحده عربی است. در کل این سرزمین به اندازه کرج هم کارخانه تولیدی نیست و واردات از آنجا، تنها شامل کالاهای مصرفی است.



پیرو توضیحات شما، همواره گفته شده که یکی از بزرگترین مشکلات صنایع مادر ایران، ساختار کهنه صنعت نفت و گاز است. الان شرکتی اتریشی در عسلویه قرارداد ۲۵ ساله با ایران بسته است. آیا تکنولوژی موجود در اتریش یا هر کشور جایگزین دیگر، قابل مقایسه یا قابل رقابت با کشورهای پیشتاز صنعتی هست؟



به هیچ وجه! ایران به‌غیر از اتریش، شرکای دیگری نیز در بازارهای آسیایی دارد. تکنولوژی جدید هر روز متحول می‌شود و نیاز به یک ارتباط دائم فناوری با پیشرفته‌ترین کشورها دارد. کشورهای دست دو و سه، تکنولوژی عقب مانده‌تری دارند. توجه کنید مثلا به صنایع کامپیوتر که هر ماه متحول می‌شود. ایران در حال حاضر تکنولوژی مربوط به کامپیوتر را از منابعی تامین می‌کند که یک سال از دیگر کشورهای پیشرفته عقب هستند. رویکرد ایران به تکنولوژی کشورهای دست دو و سه با قیمت گزاف، مانند تجربه نیروگاه بوشهر است که خود روسیه اقرار می‌کند که از آمریکا و اروپا عقب‌تر است. بنابراین، بازتاب این تحریم‌های اقتصادی در آینده ایران بسیار ماندگار خواهد بود و تولید داخلی را فلج خواهد کرد. امروز که از بیم جنگ کاسته شده، دولت‌های جهان برای افزایش تحریم ایران متحدتر هستند. چین و روسیه نیز که صادرکننده کالای مصرفی به ایران هستند، مخالف تحریم هوشمند ایران نیستند. آنها با گرفتن درصد بیشتری از دلالان و واسطه‌ها، باز کالا وارد ایران خواهند کرد و استفاده‌های بیشتری از تحریم خواهند برد.



مقامات جمهوری اسلامی هم به نظر می‌رسد تا کنون هوشمند عمل کرده‌اند و نیازهای عمومی مردم را با واردات، تامین کرده‌اند. شما فکر می‌کنید این وضع تا کی ادامه خواهد داشت؟



آنها چاره‌ای ندارند که در مقابل فشار و نارضایتی برخاسته از تحریم‌ها کوتاه بیایند. دولت جمهوری اسلامی همانند بند بازی است که روی بند، تا کنون بالانس ایجاد کرده اما دیر یا زود خسته خواهد شد و این موازنه به هم خواهد خورد. این دولت، تا زمانی‌که پول وجود دارد، کالا وارد خواهد کرد اما اقتصاد کشوری هفتاد هشتاد میلیونی، نمی‌تواند تنها از طریق واردات و کاهش تولید داخلی دوام پیدا کند. صنایع پیشرفته، به ویژه در جهان کنونی که جهان گلوبال و مابعد صنعتی است، جایگاه ویژه‌ای در جوامع دارند. ایران هر روز بیشتر و بیشتر عقب می‌افتد. ایران تا کنون از طریق سوبسید و واردات خود را شناور نگاه داشته اما این وضع نمی‌تواند دائمی باشد.


منبع: دویچه وله
مصاحبه‌‌‌‌: مهیندخت مصباح
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Arash

Arash


انثى
تعداد پستها : 104
Age : 43
Registration date : 2008-01-22

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: رد: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالإثنين يناير 28, 2008 10:31 am

سعید جان داداش شرمنده که دست بردیم تو تخصصت ..::پيام روز::.. 44
به هر حال اگه جسارتی شد به بزرگی ببخش ..::پيام روز::.. 281
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Arash

Arash


انثى
تعداد پستها : 104
Age : 43
Registration date : 2008-01-22

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: رد: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 9:55 am

ایراد دوباره شورای نگهبان به اعدام پخش کنندگان 'سی دی مستهجن'
شورای نگهبان قانون اساسی ایران بار دیگر به مصوبه مجلس شورای اسلامی برای مجازات پخش کنندگان تصاویر ویدیویی حاوی صحنه های هماغوشی جنسی و برهنگی زنان ایرانی ایراد وارد کرده و آن را خلاف شرع دانسته است.

بدین ترتیب، مصوبه مجلس تنها در صورتی می تواند به قانون تبدیل شود که به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع و در این مجمع تأیید شود.

ایراد شورای نگهبان به ماده 3 مصوبه مجلس باز می گردد که در آن، افرادی که به تهیه و توزیع تصاویر ویدئویی حاوی صحنه های هماغوشی جنسی و برهنگی زنان ایرانی بپردازند مفسد فی الارض شناخته می شوند و مجازات اعدام برای آنان در نظر گرفته می شود.

شورای نگهبان اعلام کرده که ممکن است تهیه و توزیع این تصاویر به انتشار فراوان آنها در سطح جامعه منجر نشود، بنابراین نمی توان افراد را به صرف تهیه و توزیع این گونه تصاویر مفسد فی الارض شناخت.

طرح تعیین مجازات اعدام برای پخش کنندگان تصاویر ویدیویی حاوی صحنه های هماغوشی جنسی و برهنگی زنان ایرانی در دی ماه سال گذشته به صورت سه فوریتی و پس از آن به تصویب مجلس رسید که لوحهای فشرده رايانه ای حاوی تصوير ويدیويی هماغوشی يک زن و مرد ايرانی که به یکی از بازیگران سریالهای تلویزیونی ایرانی و دوست او نسبت داده شد، به صورت گسترده در ایران پخش شد و حساسیت مقامات ایرانی را برانگیخت.

مجلس شورای اسلامی، تولید و پخش این تصاویر را مصداق افساد فی الارض دانست که در قانون مجازات اسلامی ایران برای آن مجازات اعدام تعیین شده است اما هفدهم ژوئیه (26 تیر) گذشته شورای نگهبان این مصوبه را خلاف شرع تشخیص داد و برای اصلاح و بررسی مجدد به مجلس بازگرداند.

طرح اصلاح شده در هیجدهم نوامبر (27 آبان) گذشته به تصویب مجلس رسید و دوباره به شورای نگهبان فرستاده شد که شورای نگهبان در نشستی که چهارشنبه گذشته داشت به بررسی آن نشست و بار دیگر آن را خلاف شرع تشخیص داد.

طرح مجلس برای اعدام پخش کنندگان گونه تصاویر ویدیویی که از آنها با عنوان مستهجن یاد کرده، در واقع اصلاح قانونی بود که سيزده سال پيشتر با عنوان "قانون مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعاليتهای غيرمجاز می‌ کنند" از تصويب مجلس گذشته بود.

بر اساس آن قانون، پخش کنندگان این گونه ویدیوها، مرتکب فعل حرام شناخته می شوند و دادگاه مجازاتی در حد ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی برایشان تعیین می کرد.

البته صدور حکم اعدام برای پخش کنندگان ویدیوهایی که از دید مقامات ایرانی "مستهجن" شناخته می شوند، به تصویب قانون تازه ای در مجلس نیاز نداشت، چراکه پیش از آنکه مجلس برای قانونگذاری در این زمینه اقدام کند، دادستان تهران برای چند نفر که در ارتباط با پخش این گونه ویدیوها بازداشت شده بودند درخواست اعدام کرده بود.

عناوین مجرمانه ای که دادستان تهران برای این افراد تعیین کرده بود عبارت بودند از افساد فی الارض از طریق اشاعه فحشا و همچنین تجاوز به عنف که قوانین ایران مرتکبان این جرائم را سزاوار مرگ می داند.

نمايندگان مجلس نیز پیش از آنکه خود به تصویب قانونی برای اعدام پخش کنندگان تصاویر ویدیویی "مستهجن" اقدام کنند طی نامه ‌ای به رئيس قوه قضائيه خواهان شدیدترین مجازات برای تهيه ‌کنندگان و توزيع کنندگان تصاوير "مبتذل و مستهجن" شده بودند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Arash

Arash


انثى
تعداد پستها : 104
Age : 43
Registration date : 2008-01-22

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: رد: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 10:16 am

ایران در نطق های سالانه جورج بوش در کنگره

جورج بوش، رییس جمهور آمریکا در هفت سالی که رئیس جمهور آمریکا بوده بارها در نطق سالانه خود در کنگره که خطاب به ملت آمریکا صورت می گیرد، درباره ایران و سیاست های دولت خود در برابر دولت ایران صحبت کرده است.

روسای جمهور آمریکا هر سال دست کم یک بار در ماه ژانویه در کنگره این کشور حاضر می شوند تا نطق "وضعیت ایالات متحده" را ایراد کنند.

تمام اعضای مجالس نمایندگان و سنای آمریکا، قضات دیوان عالی این کشور و مقام های ارشد نظامی آمریکایی در این سخنرانی که عصر دوشنبه (۲۸ ژانویه) برگزار می شود، شرکت خواهند کرد.

جورج بوش ۷ سال پیش زمانی که برای بار اول در کنگره سخنرانی کرد حتی یک بار هم به ایران اشاره نکرد. محور آن سخنرانی بودجه آمریکا و اولویت های اقتصادی دولت آقای بوش بود، نه سیاست خارجی او

اما زمانی که جورج بوش یک سال بعد گزارش سالانه خود را به کنگره تسلیم می کرد، وضعیت آمریکا و جهان در پی حملات ۱۱ سپتامبر تغییرات زیادی کرده بود.

وی در آن زمان در کنگره گفت: "امشب که ما اینجا دور هم جمع شده ایم، کشور ما وارد جنگ شده، اقتصاد ما با رکود مواجه و جهان متمدن با خطر بی سابقه ای روبرو است، اما موقعیت ایالات متحده هیچ وقت این قدر مستحکم نبوده است."

جورج بوش بخش عمده آن سخنرانی را به برنامه اش برای مبارزه با آن چه او گروه های تروریستی و دولت های حامی تروریسم خواند، اختصاص داد.

او درباره ایران گفت: "ایران به شدت به دنبال دستیابی به سلاح های کشتار جمعی و صادر کردن تروریسم است. در این کشور معدودی که از سوی مردم انتخاب نشده اند، امید مردم ایران برای رسیدن به آزادی را سرکوب می کنند."

دولت ایران بارها اتهام حمایت از تروریسم و تلاش برای کسب سلاح های کشتار جمعی را بی اساس دانسته است.

اما جورج بوش دولت ایران را در کنار دولت های عراق و کره شمالی، بخشی از آن چه او محور شیطانی خواند، دانست.

به گفته او، "چنین دولت هایی و متحدان تروریست آنها یک محور شرارت را تشکیل می دهند. آن ها برای به خطر انداختن صلح خود را مسلح می کنند. این دولت ها با برنامه هایشان برای کسب سلاح های کشتار جمعی، تهدیدی جدید و فزاینده هستند."

در زمان بیان این اظهارات، آمریکا تازه دولت طالبان در افغانستان را از قدرت سرنگون کرده بود.

اما یک سال بعد یعنی در اوایل سال ۲۰۰۳ میلادی، زمانی که جورج بوش برای ایراد نطق دیگری در کنگره حاضر می شد، ارتش آمریکا در تدارک حمله به عراق بود.

آقای بوش پیش از آن که به طور مفصل درباره عراق و صدام حسین، رهبر سابق این کشور، هشدار دهد- در مورد ایران صحبت کرد.

او گفت: "در ایران ما شاهد دولتی هستیم که مردمش را سرکوب می کند و به دنبال دستیابی به سلاح های کشتار جمعی و حامی تروریسم است. ما همچنین می بینیم که شهروندان ایران که خواستار آزادی، حقوق بشر و دموکراسی هستند، با تهدید و مرگ روبرو می شوند. مردم ایران مانند همه مردم دیگر، از حق تعیین سرنوشت و حکومت خود برخوردارند. ایالات متحده از این آرمان آن ها حمایت می کند."

حدود سه ماه بعد از بیان این اظهارات جورج بوش در کنگره، ارتش آمریکا عراق را اشغال و به حکومت صدام حسین خاتمه داد.

اما رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی بعدی خود در کنگره که در سال ۲۰۰۴ میلادی انجام شد، تأکید کرد که در برخورد با دولت های به گفته او خطرناک برای آمریکا از استراتژی یکسانی استفاده نخواهد کرد.

او در آن نطق تنها دو جمله به ایران اختصاص داد.

به گفته وی: "آمریکا و جامعه بین المللی از ایران می خواهند که به تعهداتش عمل کند و تسلیحات هسته ای تولید نکند. آمریکا به بیرون نگه داشتن خطرناک ترین سلاح جهان از دست خطرناک ترین رژیم های دنیا متعهد است."

گزارش بعدی جورج بوش به کنگره در سال ۲۰۰۵ میلادی درباره وضعيت ايالات متحده، دست کم درباره ایران، تفاوت چندانی نکرد.

آقای بوش بار دیگر دولت ایران را به حمایت از تروریسم و تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای متهم کرد.

او گفت: "امروز ایران همچنان نخستین دولت حامی تروریسم در دنیا است. دولت ایران به دنبال کسب سلاح هسته ای است و مردمش را از آزادی هایی که برای دستیابی به آن تلاش می کنند محروم کرده. ما با متحدان اروپایی خود همکاری می کنیم تا برای رژیم ایران روشن شود که باید برنامه های غنی سازی اورانیوم و بازیافت پلوتونیوم خود را متوقف کند و به حمایت از تروریسم خاتمه دهد."

اما او این بار این پیام مستقیم را به مردم ایران فرستاد.

جورج بوش گفت: "پیام امشب من به مردم ایران این است: همان طور که شما برای آزادیتان ایستاده اید، آمریکا از شما حمایت می کند."

البته رئیس جمهور آمریکا از سخنرانی سال ۲۰۰۶ خود در کنگره هم بار دیگر برای فرستادن پیامی به مردم ایران استفاده کرد.

او گفت: "امشب می خواهم به طور مستقم با شهروندان ایران صحبت کنم. آمریکا به شما و کشورتان احترام می گذارد. ما به حق شما برای تعیین آینده و کسب آزادی احترام می گذاریم. ملت ما امیدوار است که یک روز نزدیک ترین دوست یک ایران دموکراتیک و آزاد باشد."

وی همچنین درباره دولت ایران چنین گفت: "یک گروه کوچک از روحانی ها ایران را کنترل، آن را منزوی کرده و مردم آن را مورد ستم قرار می دهند. رژیم ایران باید به حمایت از تروریسم در سرزمین های فلسطینی ها و لبنان خاتمه دهد. دولت ایران با جاه طلبی های هسته ای خود از خواسته های جامعه بین المللی سرپیچی کرده. کشورهای جهان نباید به این دولت اجازه دستیابی به سلاح اتمی را بدهد. آمریکا به فراخوانی جهان به مقابله با این تهدید ادامه خواهد داد."

اما جورج بوش در نطق سال گذشته میلادی به مردم ایران پیامی نفرستاد.

او ایران را به حمایت از گروه حزب الله لبنان و شبه نظامیان شیعه در عراق متهم کرد و افزود: "سازمان ملل متحد تحریم هایی علیه ایران در نظر گرفته تا از این طریق نشان دهد دنیا به رژیم در تهران اجازه نخواهد داد به سلاح هسته ای دست پیدا کند."

مقام های ایرانی بارها اتهام تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای را بی اساس دانسته و تاکید کرده تمام فعالیت های اتمی این کشور صلح آمیز است.

BBC
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Arash

Arash


انثى
تعداد پستها : 104
Age : 43
Registration date : 2008-01-22

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: رد: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالسبت فبراير 02, 2008 3:38 pm

مايکروسافت برای خريد ياهو پيشنهادی ۴۴ ميليارد و ۶۰۰ ميليون دلاری داد

شرکت عظيم آمريکائی کامپيوتری مايکروسافت ميگويد برای خريد شبکه جستجوگر اينترنتی ياهو پيشنهادی چهل و چهار ميليارد و ششصد ميليون دلاری ارائه داده است.

مايکروسافت امروز در مقر خود، در ايالت واشنگتن در شمال غربی آمريکا ، اعلام کرد که اين پيشنهاد متضمن پرداخت نقد و خريد سهام است.

مايکرو سافت ميگويد برای هر سهم از سهام ياهو سی و يک دلار ارزش قائل شده است، که شصت و دو درصد بيشتر آن در معاملات پايانی روز پنجشنبه است.

اين پيشنهاد يک روز پس از آن داده شد که تری ساموئل مدير عامل سابق ياهو از رياست هيات مديره شرکت نيز استعفا داد.

ساموئل در ژوئن گذشته و همزمان با شروع از دست دادن بازار به رقيب خود، گوگل، از مدير عاملی شرکت کنار رفته بود.

ياهو اوايل هفته اعلام کرد هزار کارمند خود را در چارچوب اقدامات کاستن از مخارج شرکت ، کنار ميگذارد.

منبع : VOA
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Arash

Arash


انثى
تعداد پستها : 104
Age : 43
Registration date : 2008-01-22

..::پيام روز::.. Empty
پستعنوان: رد: ..::پيام روز::..   ..::پيام روز::.. Icon_minitimeالسبت فبراير 02, 2008 3:41 pm

سارکوزی و برونی ازدواج کردند

02/02/2008


نيکلا سارکوزی رئيس جمهوری فرانسه با کارلا برونی ، دوست خواننده و مدل ، ازدواج کرده است.

بنا به گزارش های خبری، مراسم ازدواج بامداد امروز در کاخ اليزه و با حضور دوستان و بستگان نزديک برگزار شد. تشريفات رسمی را شهردار محله انجام داد.

براندت شيراک، بانوی اول سابق فرانسه گفت بهترين آرزوها را برای برای زوج جديد دارد، اما در عين حال عليه مشکلاتی هشدار داد که به گفته او موفقيت در ازدواج را برای زوج ها در دوران عهده داری مقامات بالا دشوار ميکند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
..::پيام روز::..
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
Art Gallery :: بخش عمومي :: ایران و جهان-
پرش به: