تنظیمات سکن هفتگی یا روزانه برای آنتی ویروس Nod32خب قسمت آخری که میخوام در مورد این آنتی ویروس توضیح بدم . مربوط میشه به قابلیتی که این آنتی ویروس برایسکن کردن هفتگی یا ماهانه و یا روزانه دارد اما متاسفانه چون این تنظیمات برای یک کاربر عادی کمی مشکل میباشند من سعی کردم که آن را نیز براتون توضیح بدم تا با نحوده تنظیم کردم این قسمت نیز آشنایی پیدا کنید.
Scheduler/Planner اسم این قسمتی میباشد که میخواهم توضیح دهم. شما اول به این قسمتی که در پایین مشخص کردم میرید و بر روی Add کلیک میکنید.
بعد از کلیک کردن بر روی Add این پنجره پایین برای شما باز میشه . شما در این قسمت آن چیزی را که انتخاب کردم را شما نیز انتخاب میکنید و بعد Next را میزنید.
بعد میرسید به مرحله ای که در زیر عکسش را می بینید. در این قسمت شما خودتان تصمیم میگیرید NOD32 را هفته ای
یک بار تنظیم کنید که سکن کنه یا روزانه. اگر هفته ای یک بار میخواهید در آن صورت Weekly را انتخاب کنید. گزینه های
دیگری نیز در اختیار دارد از جمله روزانه . فقط یک دفعه و غیره. در اینجا تصمیم با خودتان است که چه برنامه ریزی را
برای NOD32 انجام دهید.
بعد که تصمیمتان را گرفتید در مستطیل بالای آن می نویسید مثلا من میخوام هفته ای سکان کنه و در موقع سکن هم
همه درایو های کامپیوترم رو سکن کنه.
Scan of All Hard Drive >> سکن همه درایو های موجود در کامپیوترتون
Scan of C Drive >> سکان کردن درایو C
Scan Of D Drive >> سکان کردن درایو D
و به همین صورت شما این قسمت را طبق خواسته خودتان مینویسید.
بعد میرسیم به مرحله بعدی . در این قسمت نیز شما روز و ساعتی رو که دوست دارید سیستمتون اتوماتیک توسط NOD32 سکن بشه رو تعیین میکنید و بعد Next را بزنید.
تا اینجا شما روز و ساعت و نوع درایو خود را برای سکن اتوماتیک مشخص کردید. فرض بکنید که در اون روز و یا ساعتیکه تعیین نمودید کامپیوتر شما به دلیل اینکه دیشب زیاد پشتش نشستین خاموشه و خودتون هم در خواب تشریف داریدو یا اینکه فرض کنید برای انجام کاری بیرون رفتید . در آن صورت NOD32 نمیتونه سر زمانی که شما براش تعیین کردیدسیستمتون رو سکن کنه. و برای رفع این مشکل ما در پایین تنظیم میکنیم که اگر NOD32 در زمان تعیین شده قبلینتوانست سیستم رو سکن کنه هر زمان که 400 ساعت از سکن قبلی گذشته باشه خودش در رستارت بعدی سیستمشروع به سکن بکنه.
با این حساب چون سیستم شما الان به این شیوه تنظیم شد پس سیتمتون تا کنون توسط NOD32 سکن نشده .بنابراین NOD32 بعد از یک بار رستارت سیستم اتوماتیک برای سکن تعیین شده فعال میشه.
حالا با صفحه زیر رویرو می شوید . شما در اینجا دوباره مشخصات رو چک کنید ببنید که درست هستند یا نه اگر درستنبودند برگردید و دوباره آنها را تنظیم کنید. اما اگر همان تنظیماتی هستند که تعیین کردید در آن صورت Finish را بزنید.
بعد از زدن Finish یک پنجره با 3 تا مستطیل دراز خالی براتون باز میشه. شما در این قسمت Browse را میزنید.بعد میرید به مسیری که NOD32 در آنجا نصب شده و از داخل پوشه Nod32.exe را انتخاب میکنید.دقیقا به همینشکل که در پایین می بینید عمل کنید.
خب حالا که فایل Nod32.exe را انتخاب کردید و به محل مورد نظر هدایت کردید این کدهایی رو که در پایین مینویسم را
در قسمت شماره 2 که در عکس پایین میتونید مشاهده کنید بنویسید.
برای سکن درایو C این کد را وارد کنید. کد:
C:\ /adware /ah /all /arch+ /clean /cleanmode /delete /heur+ /log+ /mailbox+ /ntfs+ /pack+ /quarantine /scanboot+ /scanmbr+ /scanmem+ /scroll+ /sfx+ /unsafe /wrap+
جهت سکن کردن همه درایو هایی که بر روی کامپیوترتون نصب کردید این دستور را وارد کنید.
کد:
/local /adware /ah /all /arch+ /clean /cleanmode /delete /heur+ /log+ /mailbox+ /ntfs+ /pack+ /quarantine /scanboot+ /scanmbr+ /scanmem+ /scroll+ /sfx+ /unsafe /wrap+
اگر اسم درایو های شما D , E , F و یا هر چیز دیگری است فقط کافی است که اسم درایو مورد نظرتون رو به اول این
دستوری که در پایین مینویسم اضافه کنید.
اسم درایوها باید به این صورت در اول این کد نوشته بشه.
C:\
D:\
E:\
F
کد:
/adware /ah /all /arch+ /clean /cleanmode /delete /heur+ /log+ /mailbox+ /ntfs+ /pack+ /quarantine /scanboot+ /scanmbr+ /scanmem+ /scroll+ /sfx+ /unsafe /wrap+
حالا همین دستورها رو طبق تنظیمات شخصی خودتان در قسمتی که با شماره 2 مشخص کردم وارد کنید.
در آخر نوع سکن اتوماتیکی که قراره NOD32 انجام بده به قسمت Scheduler اضافه میشه. فقط سعی کنید که این
دستورات رو درست وارد کنید تا NOD32 به بهترین نحو درایوهای شما رو ویروسیابی کنه.
با آرزوی موفقیت برای همگی شما.
منبع : P30world